30-ліття Чорнобильської катастрофи
Крайова Управа Союзу Українок Австралії підтримує заклик Президента України, Світового Конґресу Українців (СКУ) та Союзу Українських Організацій Австралії (СУОА) відзначити 30-ліття Чорнобильської катастрофи та запрошує союзянок з родинами і всіх бажаючих, щоб у цей сумний 30-літній ювілей вшанувати пам’ять учасників ліквідації наслідків вибуху на Чорнобильській АЕС та … [Read more...]
Folknery performance and film at Noble Park
Філія УГВ в Нобл Парку запрошує … [Read more...]
ДахаБраха в Аделайді
Давид Кваснюк, учень 12-го класу Української школи, Аделайда. WOMADelaide – престижний музичний фестиваль, який щороку приводить в наше місто музикантів з усього світу. Фестиваль проходить в Ботанічному парку і завжди збирає велику авдиторію людей, які люблять музику. Цього року я вперше був на цьому фестивалі. Фестиваль мав на мене дуже добрий вплив. Мені сподобалася … [Read more...]
Karpaty Foundation has provided $0.25 Million to benefit the community
Postal Address: The Secretary, The Karpaty Foundation C/- SCU PO Box 444, Blacktown, NSW, 2148 E-mail: karpatyfoundation@scu.net.au Web site: www.scu.net.au/karpaty ACN 166 590 085 ABN 24 283 933 661 MEDIA RELEASE For Immediate Release 23 … [Read more...]
- « Previous Page
- 1
- …
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- …
- 297
- Next Page »